Productafbeelding Eurol Hykrol SVI 26 Can 20L
  • Productafbeelding Eurol Hykrol SVI 26 Can 20L

Eurol Hykrol SVI 26

Prijs op aanvraag

€ 104,60
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Hykrol SVI 26 behoort tot de zogenaamde "anti-wear oils" en is speciaal ontwikkeld voor toepassing in verschillende hydraulische systemen die blootstaan aan extreem wisselende temperaturen. Deze olie beperkt slijtage tot een minimum en zorgt daarmee voor een extra lange levensduur.

Eurol Hykrol SVI 26 bestaat uit zorgvuldig gekozen solvent geraffineerde basis oliën en een additievenpakket. Ze hebben een goed reinigend vermogen en zijn uiterst stabiel bij thermische en oxidatieve belasting.

Eurol Hykrol SVI 26 onderscheidt zich van de traditionele hydraulische olien door zijn lage stolpunt en hogere viscositeitsindex, waardoor de viscositeit minder temperatuursgevoelig is, hetgeen met name voor buitentoepassingen (wegtransport), in vriesruimten (bv. heftrucks), en in toepassingen met grotere temperatuurvariaties belangrijk is.

Eurol Hykrol SVI 26 biedt goede bescherming tegen slijtage, corrosie (koper en staal) en roestvorming De uitgebalanceerde additivering biedt verder een goede bescherming tegen schuimvorming en veroudering en geeft de olie goede waterafscheidende eigenschappen.

Voldoet aan:

  • MIL-H-5606A

Downloads:

E108688-20L
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie