Productafbeelding Eurol Petrol Power Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Petrol Power Doos 12x250ml

Eurol Petrol Power

Prijs op aanvraag

€ 93,17
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Petrol Power is ontworpen om pingelen te reduceren, wat betekent dat het een hogere weerstand heeft tegen klopgeluiden van de motor. Pingelen word veroorzaakt doordat het brandstof-lucht mengsel explodeert en niet gecontroleerd wordt verbrand zoals normaal. Benzine met een hoger octaangetal wordt gebruikt om klopgeluiden te reduceren omdat het langzamer verbrandt dan reguliere ongelode benzine.

Eurol Petrol Power verhoogt het vermogen over het gehele toerenbereik, vermindert de gevaarlijke koolwaterstof emissies en draagt bij om een schonere motor te behouden.

Door Eurol Petrol Power te gebruiken loopt de motor rustiger en wordt de kilometrage verhoogd door een schonere en efficiëntere verbranding. Eurol Petrol Power kan ook gebruikt worden voor motorfietsen die voorzien zijn van een klopsensor, om de maximale prestaties uit uw motorfiets te halen.

Een 250ml blik Eurol Petrol Power wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L benzine.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Petrol Power betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802510-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie