Productafbeelding Eurol Petrol Injection Cleaner Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Petrol Injection Cleaner Doos 12x250ml

Eurol Petrol Injection Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 90,75
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Petrol Injection Cleaner is geformuleerd om verontreinigde benzine injectoren te reinigen, het rendement van de injector te herstellen en brandstofverstuiving te verbeteren. Verwijdert koolstofafzettingen en aanslag van brandstofleidingen, brandstofverdelers, injectie- en inlaatkleppen.

Eurol Petrol Injection Cleaner wordt aanbevolen voor moeilijk stationair draaiende, schokkende voertuigen, voor vervuilde injectoren (verstopte verstuivers) die beperkt zijn door brandstofafzettingen, voor moeilijk startende en ruwlopende motoren.

Eurol Petrol Injection Cleaner is geschikt voor voertuigen die zijn uitgerust met een katalysator.

Een 250ml blik Eurol Petrol Injection Cleaner wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L benzine en laat de reiniger door het brandstofsysteem lopen.

Voeg Eurol Petrol Injection Cleaner toe voordat u gaat tanken. Gebruik de Eurol Petrol Injection Cleaner regelmatig, om de 2.500 kilometer voor het beste resultaat, omdat de afzettingen zich vormen met elke tank brandstof. Vervang regelmatig de lucht- en brandstoffilters tijdens het periodiek onderhoud, vooral bij start-stop verkeer. Na het gebruik zult u een betere prestatie waarnemen bij het accelereren en de motor zal stiller stationair draaien. Eurol Petrol Injection Cleaner verhelpt geen mechanische storingen (ontsteking, timing, etc.).

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Petrol Injection Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802511-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie