Productafbeelding Eurol Petrol System Cleaner Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Petrol System Cleaner Doos 12x250ml

Eurol Petrol System Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 96,74
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Petrol System Cleaner is een additief, geformuleerd om snel het gehele brandstofsysteem te reinigen.

Eurol Petrol System Cleaner wordt geadviseerd wanneer u merkt dat de benzine van mindere kwaliteit is en de motor vermogen verliest. Als de kwaliteit van de benzine fluctueert, kan dit de opbouw van koolstofafzettingen, inefficiënte onsteking en verbranding en verminderd vermogen veroorzaken. Vooral kleinere moteren met veel vermogen zijn zeer gevoelig voor afzettingen in de verbrandingskamer en het brandstofsysteem.

Eurol Petrol System Cleaner kan ook ingezet worden wanneer er een langere periode een mindere kwaliteit bezine is gebruikt, om problemen te verhelpen die door de mindere kwaliteit benzine zijn veroorzaakt. Nadat u Eurol Petrol System Cleaner heeft gebruikt kunt u een significant verschil horen en voelen wanneer de motor draait.

Een 250ml blik Eurol System Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L reguliere benzine. Gebruik Eurol System Cleaner 2 tankbeurten achter elkaar of elke 2.500 km voor het beste resultaat. Bij start-stop verkeer en regelmatig filerijden is het aan te bevelen kortere intervallen te hanteren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol Petrol System Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802512-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie