Productafbeelding Eurol Coolant -36°C RND Doos 12x1L
  • Productafbeelding Eurol Coolant -36°C RND Doos 12x1L

Eurol Coolant -36°C RND

Prijs op aanvraag

€ 59,83
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Coolant -36°C RND is een koel- en warmteoverdracht vloeistof die speciaal ontwikkeld is voor koelsystemen volgens de moderne eisen van de Renault-Nissan-Dacia automobielfabrikant.

Eurol Coolant -36°C RND kan in koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren van gietijzer, aluminium of een combinatie van deze twee metalen worden gebruikt, evenals in koelsystemen van een aluminium of koper legering.

Eurol Coolant -36°C RND voorkomt hinderlijke vorming van kalkafzetting, corrosie, schuimvorming, sludge en lekkage. Het tast geen rubbers, kunststoffen, metalen en aluminium of legeringen aan.

Eurol Coolant is fosfaat- en silicaatvrij.

Eurol Coolant -36°C RND is mengbaar met alle soorten koelvloeistof op basis van ethyleen glycol en silicaatvrij zonder dat er drab gevormd wordt en de koelende werking teniet gedaan wordt. Toch is een exclusief gebruik van Eurol Coolant -36°C RND aanbevolen voor een optimale bescherming tegen corrosie.

Eurol Coolant -36°C RND geeft een permanente gegarandeerde vorstbeveiliging van -36°C en dient onverdund te worden gebruikt, dus nooit met water bijvullen. Eurol Coolant -36°C RND is een kant-en-klaar product voor gebruik.

Voldoet aan:

  • Renault-Nissan-Dacia
  • Infinity
  • Samsung
  • Datsun
  • Lada/Avtovaz

Downloads:

E504012-12x1L
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie