Productafbeelding Eurol Petrol Lead Replacement Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Petrol Lead Replacement Doos 12x250ml

Eurol Petrol Lead Replacement

Prijs op aanvraag

€ 117,98
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Petrol Lead Replacement is ontwikkeld voor het smeren en beschermen van zachte klepzittingen tegen slijtage, waardoor uw voertuig kan rijden op moderne loodvrije benzine. Dit product wordt geadviseerd voor klassieke en antieke auto's die ontworpen zijn om op loodhoudende benzine te rijden.

Eurol Petrol Lead Replacement is ontworpen als een loodvervanger in benzine vanwege de eis van de markt voor milieuvriendelijke brandstofformuleringen. Brandstof mag vanaf de 21e eeuw geen lood (Tetra Ethyl Lood) meer bevatten. Het grootste probleem voor oude auto's, die nu ongelode brandstof moeten tanken, is klepinslag, aangezien het lood in de oude brandstof een beschermende laag vormde op de uitlaatkleppen.

Eurol Petrol Lead Replacement is speciaal geformuleerd om een goede smering te bieden voor de bovenzijde van de cilinder en om de klepzittingen te beschermen.

Eurol Petrol Lead Replacement is met name nodig wanneer u uw klassieke auto hoge toerentallen laat maken, in competitieverband rijdt of extreem belast wordt gedurende duizenden kilometers.

25ml Eurol Petrol Lead Replacement is aanbevolen voor 25L benzine. Voeg het additief toe aan uw brandstoftank bij elke tankbeurt dat u reguliere loodvrije benzine tankt.

Gebruik Eurol Petrol Lead Replacement niet in voertuigen (van rond 2005) uitgerust met katalysator omdat het product een mogelijk negatief effect kan hebben op de katalysator. Het is niet aan te bevelen Eurol Petrol Lead Replacement te gebruiken in combinatie met andere brandstofadditieven. Zie de aanbevelingen van de fabrikant.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Petrol Lead Replacement betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802514-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie