Productafbeelding Eurol Telmac 46S Can 20L
  • Productafbeelding Eurol Telmac 46S Can 20L

Eurol Telmac 46S

Prijs op aanvraag

€ 133,10
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Telmac 46 S is een compressorolie met een demulgerend vermogen dat op de praktijk afgestemd is. Dit houdt in dat grotere hoeveelheden condenswater geen stabiele emulsie kunnen vormen met de olie. Kleinere hoeveelheden water en verontreinigingen worden gedispergeerd. Zo worden storingen in de regelapparatuur tengevolge van lakachtige oxidatieproducten en vuil voorkomen.

Eurol Telmac 46 S bevat een actieve anti-corrosietoevoeging, die in combinatie met de demulgerende werking van de olie, de machine zeer goed beschermt tegen corrosie.

Toepassingen: Schroef- en schotten- compressoren.

Eurol Telmac 46 S is goed resistent tegen oxidatie of veroudering, die kan optreden door intensief contact met lucht bij verhoogde temperatuur. Door anti-schuim-additives heeft de olie een sterke weerstand tegen schuimvorming en een goede afscheiding van lucht. Verontreinigingen in de vorm van fijne stofdeeltjes hebben nauwelijks invloed op deze schuimwerende eigenschappen.

Eurol Telmac 46 S beschermt de compressor, door een effectief werkend anti-slijtage-additive, zeer goed tegen slijtage. Deze olie geeft uitstekende resultaten in zowel oxidatie testen (Pneurop, TOST) als in slijtagetesten (4-ball, FZG) en vormt bijna geen afzettingen in de meest zware omstandigheden.

Voldoet aan:

  • ISO-L-DAA/DAB/DAG/DAH
  • DIN 51506: VBL/VCL/VDL

Downloads:

E118844-20L
2019-03-03

Datasheet

Viscositeit
46W
Type Olie
Mineraal

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie