Productafbeelding Eurol Fullsynt. Compr.olie 46 Doos 4x5L
  • Productafbeelding Eurol Fullsynt. Compr.olie 46 Doos 4x5L

Eurol Fullsynt. Compr.olie 46

€ 260,88
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Full Synthetic Compressorolie ISO-VG 46 is een volsynthetische olie, speciaal ontwikkeld voor de smering van roterende oliegekoelde compressoren (ISO-VG 32, 46 en 32) waaronder de zeer kritische Hydrovane compressoren, alsmede voor zuigercompressoren (ISO-VG 100) en vacuumpompen. Deze olie kan worden toegepast in een zeer breed temperatuurgebied (-20 tot 205°C) en is thermisch- en oxidatiestabiel.

Eurol Full Synthetic Compressorolie ISO-VG 46 voorkomt slijtage, en vorming van sludge en koolaanslag door de toepassing van een volsynthetische basisolie gecombineerd met effektieve additieven, waardoor verversingsintervallen tot een veelvoud verlengd kunnen worden.

Eurol Full Synthetic Compressorolie ISO-VG 46 biedt goede koeling en afdichting en is in staat water op een snelle manier af te scheiden (demulgering).

Mede door de geringe verdamping van de olie is het olieverbruik en het risico van indikking of afzettingen tot een minimum teruggebracht.

Eurol Full Synthetic Compressorolie ISO-VG 46 is verder voorzien van hoogwaardige anti-slijtage additieven en anti-schuim dopes, alsmede roest- en corrosieinhibitoren.

Downloads:

E118866-4x5L
2019-03-03

Datasheet

Viscositeit
46W
Type Olie
Vol-Synthetisch

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie