Productafbeelding Euroltherm ETX Drum 60L
  • Productafbeelding Euroltherm ETX Drum 60L

Euroltherm ETX

Prijs op aanvraag

€ 590,42
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Euroltherm ETX is een high performance warmteoverdracht vloeistof, opgebouwd op hoogwaardige synthetische basisolie. Het is uitermate geschikt voor gesloten warmteoverdracht systemen met hoge arbeidstemperaturen.

Eurol Euroltherm ETX wordt ingezet als vloeistoffase in gesloten warmtewisselsystemen met geforceerde circulatie en toegepast voor het tempereren van reactoren, ketels en verwerkingsmachines, waarbij de hoge oxidatie- en thermische stabiliteit lange standtijden garanderen.

Eurol Euroltherm ETX heeft een zeer groot inzetbereik (0 tot 350ºC) waarbij kortstondige piektemperaturen van 380ºC bereikt mogen worden.

Eurol Euroltherm ETX is verpompbaar vanaf –5ºC. Voor temperaturen boven 200ºC wordt een "back-pressure" van max 100 mbar inert gas (stikstof) aanbevolen om de oxidatiestabiliteit op termijn te waarborgen.

Eurol Euroltherm ETX tast de in de machinebouw gebruikelijke metalen niet aan. Normale rubberen dichtingmaterialen kunnen opzwellen. Grafiet, PTFE en fluorelastomeren kunnen echter zonder problemen ingezet worden als dichtingmateriaal. Eurol Euroltherm ETX is mengbaar met minerale oliën.

Downloads:

E124838-60L
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie