Productafbeelding Eurol Siliconen Spray 400ML Doos 12x400ml
  • Productafbeelding Eurol Siliconen Spray 400ML Doos 12x400ml

Eurol Siliconen Spray 400ML

Prijs op aanvraag

€ 65,95
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Silicone spray is een transparante spray met smeer- en anti-hechteigenschappen op basis van hoogwaardige siliconen olie.

Eurol Silicone spray smeert, beschermt tegen slijtage, roest en corrosiewerend, waterafstotend en elektrisch isolerend.

Eurol Silicone spray verlaagt wrijving en vermindert slijtage bij mechanische onderdelen en is daarom geschikt voor lichte smering van metaal, kunststoffen en rubbers zoals scharnieren, kettingen en schuifdeuren. Daarboven voorkomt het vuil- en vetaanslag en dus ideaal voor fietskettingen en rails.

Eurol Silicone spray vormt ook een waterafstotende laag en beschermt zo elektrische bedrading van auto's, motoren en grasmaaiers tegen vocht.

Eurol Silicone spray geeft glans aan kunststof en rubberen voorwerpen en maakt kleding en schoeise waterafstotend.

Eurol Silicone spray moet 5 seconden krachtig geschud worden voor gebruik. Ondergrond goed reinigen, ontvetten en drogen. Op 20 cm afstand uitspuiten van het te behandelen voorwerp. Altijd in dunne laag aanbrengen.

Gebruik Eurol Silicone spray alleen in goed geventileerde ruimtes. Bij contact met de ogen, onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Eurol Silicone spray is 3 jaar houdbaar in een ongeopende bus in een koele en droge ruimte met temperatuur tussen +5°C en +25°C.

Downloads:

E701320-12x400ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie