Productafbeelding Eurol White Grease PTFE 400ML Doos 12x400ml
  • Productafbeelding Eurol White Grease PTFE 400ML Doos 12x400ml

Eurol White Grease PTFE 400ML

Prijs op aanvraag

€ 72,30
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol White Grease PTFE Spray bevat een hoogwaardig smeermiddel op basis van wit lithiumzeep met PTFE additief voor zware toepassingen en lage snelheid applicaties.

Eurol White Grease PTFE Spray is ideaal voor draaiende of bewegende delen van metaal of kunststof. Beschikt zowel over de eigenschappen van een olie als een vet: enerzijds vernevelt het als olie en heeft dus kruipeigenschappen en anderzijds stolt het als vet en heeft dus een goed hechtvermogen en goede drukbestendigheid. Daarnaast heeft het uitstekende waterbestendigde eigenschappen en beschermt het tegen corrosie.

Eurol White Grease PTFE Spray is geschikt voor verticale toepassingen, loopt niet af en druipt niet Te gebruiken voor machines, rollagers, assen, tandwielen, transportbanden, rubberen afdichtingsprofielen, etc..

Het te behandelen voorwerp goed reinigen, ontvetten en drogen voor het aanbrengen op koude onderdelen.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Op ca. 20 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Aanbrengen in de gewenste hoeveelheid.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Eurol White Grease PTFE Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

Downloads:

E701420-12x400ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie