Productafbeelding Eurol Brakecleaner Spray Doos 12x500ml
  • Productafbeelding Eurol Brakecleaner Spray Doos 12x500ml

Eurol Brakecleaner Spray

Prijs op aanvraag

€ 23,29
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Brake Cleaner Spray is een krachtige sneldrogende niet corrosieve reiniger voor rem- en koppelingsdelen, alsmede andere materialen die ontvet moeten worden Het verwijdert snel overtollige remvloeistof, vuil, vet en olieresten van remmen en koppelingsdelen en laat geen residu achter. Het voorkomt piepende remmen. Door de handige verpakking kan Eurol Brake Cleaner Spray onder alle hoeken gebruikt worden.

Het kan niet gebruikt worden op rubber, kunststoffen of geverfde onderdelen zonder het eerst te hebben uitgeprobeerd.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Gebruik voldoende product op de te reinigen onderdelen en laat het enkele seconden inwerken. Indien nodig, veeg het daarna schoon met een absorberende doek. In geval van versterkte koolstofverontreiniging de handelingen herhalen.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water. Licht ontvlambaar.

Eurol Brake Cleaner Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

Downloads:

E701445-12x500ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie