Productafbeelding Eurol PTFE Spray 400ML Doos 12x400ml
  • Productafbeelding Eurol PTFE Spray 400ML Doos 12x400ml

Eurol PTFE Spray 400ML

Prijs op aanvraag

€ 62,62
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol PTFE Spray is een hoogwaardig smeermiddel op basis van PTFE en is ideaal voor het smeren van metalen en kunststof onderdelen. Het product vernevelt als olie met kruipeigenschappen en stolt in een later stadium als smeervet.

Eurol PTFE Spray is speciaal ontwikkeld om onderdelen te smeren die langdurig hoog belast zijn.

De PTFE in dit product geeft een langdurige bescherming tegen wrijving en voorkomt dat er slijtage optreedt.

Eurol PTFE Spray kan ingezet worden waar contact tussen kunststof/rubber met metaal gesmeerd moet worden. Zoals bijvoorbeeld bij diverse machines, katrollen, kettingen, derailleurs, rollagers en transportbanden.

De bus goed schudden voor elk gebruik, minimaal 10 seconden. Het te behandelen onderdeel dient schoon, ontvet en droog te zijn voor het aanbrengen. Op ca. 20-25 cm afstand uitspuiten op het te behandelen voorwerp. Om het beste resultaat te behalen dient Eurol PTFE spray aangebracht te worden wanneer de beweegbare onderdelen in beweging zijn, indien mogelijk.

Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Bij contact met de ogen onmiddellijk spoelen met overvloed aan water.

Eurol PTFE Spray heeft een houdbaarheid van 3 jaar in een koele en droge ruimte met een minimale temperatuur van +5°C en een maximum van +25°C.

Downloads:

E701460-12x400ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie