Productafbeelding Eurol CS Grease Doos 12x400gr
  • Productafbeelding Eurol CS Grease Doos 12x400gr

Eurol CS Grease

€ 115,19
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol CS-Grease is een high temperature vet op basis van Calciumsulfonaat met Extreem Pressure eigenschappen voor de smering van machines waar hoge temperaturen en drukken optreden. Door de superieure water resistente eigenschappen wordt toepassing in zeer natte milieus mogelijk gemaakt.

Eurol CS-Grease wordt toegepast in kogel-, rol-, wiel-en glijlagers welke onder zware (schok)belasting of trillingen moeten werken bij zowel hoge (tijdelijk tot 250°C) als lage temperaturen, waarbij het vet zijn consistentie behoudt.

Eurol CS-Grease is gemakkelijk te verpompen en wordt veel toegepast voor de smering van o.a. machines in de papier- en glasindustrie, alsmede in de transport, water- en landbouw..

Eurol CS-Grease kenmerkt zich daarnaast door zijn goede corrosiewerende eigenschappen (ook in aanwezigheid van water), zijn uitstekende slijtage- bescherming en weerstand tegen het wegwassen door water met als gevolg een zeer lange levensduur. Het vet is in een breed temperatuursgebied goed verpompbaar en biedt uitmuntende oxidatie-bescherming. Chemische reacties met afdichtingen treden niet op.

Downloads:

E901095-12x400gr
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie