Productafbeelding Eurol BlueStar Grease EP 2 Doos 12x400gr
  • Productafbeelding Eurol BlueStar Grease EP 2 Doos 12x400gr

Eurol BlueStar Grease EP 2

Prijs op aanvraag

€ 59,90
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol BlueStar Grease EP 2 is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de steeds verdergaande technologische vooruitgang met de daarbij behorende eisen in zowel de transportsector als de industriële sector voor toepassingen zoals lagers en chassis componenten.

Eurol BlueStar Grease EP 2 wordt toegepast in kogel-, rol-, wiel- en glijlagers welke onder zware (schok)belasting of trillingen moeten werken bij zowel hoge als lage temperaturen, waarbij het vet zijn consistentie behoudt.

Eurol BlueStar Grease EP 2 heeft een zeer goede temperatuurstabiliteit en goede hechtings- eigenschappen. Het heeft zich in de praktijk als een uitstekend smeervet gemanifesteerd in wiellagers en-naven van trailers en caravans.

Eurol BlueStar Grease EP 2 kenmerkt zich daarnaast door zijn goede corrosiewerende eigenschappen (ook in aanwezigheid van water), zijn uitstekende slijtagebescherming en weerstand tegen het wegwassen door water met als gevolg een zeer lange levensduur. Het vet is in een breed temperatuursgebied goed verpompbaar en biedt uitmuntende oxidatie-bescherming. Chemische reacties met afdichtingen treden niet op.

Voldoet aan:

  • DIN KP2N-30
  • SO-L-XCDHB 2

Downloads:

E901304-12x400gr
2019-03-03

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie