Productafbeelding Eurol Nautic L.Outboard 2T BIO Doos 12x1L
  • Productafbeelding Eurol Nautic L.Outboard 2T BIO Doos 12x1L

Eurol Nautic L.Outboard 2T BIO

Prijs op aanvraag

€ 124,57
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Nautic Line Super Outboard 2T Bio is een biologisch afbreekbare volsynthetische asloze 2-takt motorolie speciaal voor de moderne milieubewuste watersporter en voor alle andere 2-takt motoren Het is geschikt voor gebruik in premix en olie-injectiesystemen.

Eurol Nautic Line Super Outboard 2T Bio garandeert een uitstekende bescherming tegen slijtage, zelfs bij zeer hoge toerentallen en hoge temperaturen. Deze hoogwaardige olie legt de basis voor iedere topprestatie en biedt optimale veiligheid voor het milieu en motor.

Eurol Nautic Line Super Outboard 2T Bio is gebaseerd op complexe esters met daaraan toegevoegd een hoogwaardig additivepakket met oxidatiebescherming. Het zorgt voor een asloze verbranding waardoor de zuigers, de bougies en de verbrandingskamers vrij van afzettingen blijven en voorontsteking voorkomen wordt.

Eurol Nautic Line Super Outboard 2T Bio is voorzien van speciale additieven die de motor tijdens bedrijf en opslag beschermen tegen roest en corrosie. Door de unieke formule is deze olie mengbaar met benzine bij temperaturen van -40°C.

Voldoet aan:

  • API TC
  • European Ecolabel
  • NMMA TC-W3

Downloads:

E100151-12x1L
2019-03-03

Datasheet

Type Olie
Vol-Synthetisch

16 andere producten in dezelfde categorie