Bezorgkosten

Wij rekenen geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 100- incl. BTW. Voor alle overige bestellingen brengen wij € 7,23 excl. BTW (= € 8,75 incl. BTW) per bestelling in rekening.

Let op: Wij leveren helaas niet aan de Waddeneilanden!

Retourneren

Voor alle geleverde zaken geldt een proefperiode van 30 dagen. De proefperiode houdt in dat de klant het recht heeft binnen 30 dagen de geleverde artikelen door Olieoplocatie.nl retour te laten nemen, mits deze zijn aangemeld bij Olieoplocatie.nl. De retour te nemen artikelen dienen in originele verpakking, in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Na goedkeuring van Olieoplocatie.nl over de staat van die artikelen, zullen de op die artikelen betrekking hebbende reeds betaalde facturen exclusief verzendkosten worden gecrediteerd. Retourzendingen zijn zonder voorafgaande toestemming van Olieoplocatie.nl niet toegestaan.

In het geval geleverde artikelen door ons of namens ons worden teruggenomen, worden deze in beginsel kosteloos opgehaald vanaf de plaats waar de zaken zijn afgeleverd of op een door de klant aan te geven plaats binnen Nederland in overleg met Olieoplocatie.nl.