Productafbeelding Eurol EGR Cleaner Doos 12x400ml
  • Productafbeelding Eurol EGR Cleaner Doos 12x400ml

Eurol EGR Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 128,20
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol EGR Cleaner is ontwikkeld voor het verwijderen van overdadige koolafzettingen aan de binnenzijde van de EGR kleppen.

EGR kleppen zijn geïnstalleerd in voertuigen om de NOx-uitstoot te verminderen. Door de EGR klep te openen en te sluiten, hetzij elektronisch of mechanisch, kan de gasstroom geregeld worden, afhankelijk van de EGR klepstand en de temperatuur van de motor.

Als de EGR-klep open blijft, zal er een onderdruk in de inlaat gecreëerd worden, waardoor de motor zal afslaan af en moeizaam stationair draait.

Indien de EGR klep niet geopend kan worden, zal de NOx-emissie enorm toenemen. Bij een groot deel van de voertuigen zal het vermogen automatisch afnemen wanneer de elektronisch gestuurde EGR-klep niet werkt of reageert.

Eurol EGR Cleaner kan gebruikt worden om de EGR-klep van uw voertuig te reinigen om een stroef stationair lopende of stroef accelererende motor weer soepel te laten draaien en kloppen te voorkomen Uw voertuig zal na het gebruik van Eurol EGR Cleaner weer beter rijden. Eurol EGR Cleaner wordt ook aanbevolen als uw voertuig zwarte roetwolken uitbraakt. Eurol EGR Cleaner kan zonder demontage of begeleiding van een garage worden gebruikt.

Het wordt aanbevolen elke 20.000km of eens per jaar een 400ml spuitbus Eurol EGR Cleaner te gebruiken bij licht verstopte inlaten. Voor voertuigen met een laag kilometrage kan dit product eens per jaar gebruikt worden.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol EGR Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E701120-12x400ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie