Productafbeelding Eurol Transmission Flush Doos 12x500ml
  • Productafbeelding Eurol Transmission Flush Doos 12x500ml

Eurol Transmission Flush

Prijs op aanvraag

€ 125,48
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Transmission Flush is een additief ontwikkeld om afzettingen van oude transmissie vloeistof uit de koelleidingen, koeler, koppelomvormer en andere onderdelen van de transmissie te verwijderen om zodoende de levensduur van de transmissie te verlengen.

Eurol Transmission Flush wordt toegevoegd aan de oude transmissieolie en door middel van een transmissie spoelinrichting wordt Eurol Transmission Flush door het systeem gepompt, waarbij geleidelijk alle afzettingen uit de transmissie worden losgeweekt.

Ondanks dat het geen agressieve oplosmiddelen bevat, verwijdert Eurol Transmission Flush effectief verontreinigingen, slijtagedeeltjes en afzettingen, terwijl de transmissie niet aangetast wordt. Voor het beste resultaat is het aanbevolen Eurol Transmission Flush bij iedere oliewissel te gebruiken.Eurol Transmission Flush wordt toegevoegd aan de oude transmissieolie om de onderdelen van de transmissie te reinigen. Een 500 ml blik Eurol Transmission Flush wordt aanbevolen voor gebruik in 8L tot 12L transmissieolie.

Eurol Transmission Flush is dusdanig ontwikkeld dat het geen schade aan de transmissie toebrengt Een kleine hoeveelheid van het flush additief zal altijd in de transmissie achterblijven na het spoelen, omdat er slechts 80 tot 90% van de olie, met of zonder additief, wordt verwijderd uit de transmissie Eurol Transmission Flush garandeert geen schade aan één van de transmissiecomponenten wanneer er wat is achtergebleven in de transmissie.

Na het verversen van de automatische transmissie olie kan Eurol ATF Treat aan de olie worden toegevoegd om de transmissie een langdurige extra bescherming te geven.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol.

Downloads:

E802311-12x500ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie