Productafbeelding Eurol Visco Plus Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Visco Plus Doos 12x250ml

Eurol Visco Plus

Prijs op aanvraag

€ 94,99
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Visco Oil Plus is een additief ontwikkeld om de viscositeit van olie te verhogen in diesel- of benzinemotoren, met of zonder turbo.

Eurol Visco Oil Plus wordt aanbevolen als uw motor meer dan 1 liter motorolie op elke 1.000 km verbruikt, of als verwacht wordt dat de motor moet functioneren onder extreem hoge temperaturen zoals tijdens een vakantie. Eurol Visco Oil Plus verhoogt de viscositeit van de olie, waarbij een dikkere smeerfilm tussen bewegende delen wordt gecreëerd.

Na het toevoegen van Eurol Visco Oil Plus aan de motorolie, loopt de auto soepel met verminderde trillingen bij stationair toerental. Het herstelt de compressie, verbetert afschuifstabiliteit onder hoge temperatuur en hoge belasting, verbetert het motorvermogen en reduceert het brandstof- en olieverbruik.Een 250ml blik Eurol Visco Oil Plus wordt aanbevolen voor gebruik in 4L tot 6L motorolie door toevoeging van het additief aan de warme motorolie. Zorg dat het maximale oliepeil niet overschreden wordt door de oliepeilstok af te lezen. Laat de motor na het toevoegen van het additief 10 minuten stationair lopen om een goede menging in de olie te krijgen. Eurol Visco Oil Plus is compatibel met een breed scala van motoroliën (minerale of synthetische basis). Als de motor meer verbruikt dan 1 liter motorolie op elke 500 km, is het raadzaam de oorzaak vast te laten stellen en de noodzakelijke reparaties uit te laten voeren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol Visco Oil Plus betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802313-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie