Productafbeelding Eurol ATF Treat Doos 12x500ml
  • Productafbeelding Eurol ATF Treat Doos 12x500ml

Eurol ATF Treat

Prijs op aanvraag

€ 118,52
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol ATF Treat is een olieadditief ontwikkeld om de prestaties van de automatische transmissieolie te verbeteren. Dit additief zorgt na toevoeging aan de ATF-olie dat de transmissie weer soepel schakelt.

Eurol ATF Treat zorgt voor het behoud van een duurzame smeerfilm op alle bewegende onderdelen, zodat er minder wrijving ontstaat door metaal op metaalcontacten en de gesmeerde onderdelen een langdurige bescherming krijgen.

Eurol ATF Treat wordt aanbevolen voor automatische transmissies die neigen door te slippen, met name als de transmissie koud is. Als, na het opwarmen van de transmissie, de problemen opgelost zijn, zal Eurol ATF Treat deze problemen verhelpen. Dit zal resulteren in langdurig soepel schakelgedrag.Eurol ATF Treat is ontwikkeld om de levensduur van de automatische transmissie te verlengen. Eurol ATF Treat gebruikt de transmissieolie om de juiste componenten te bereiken. Een 500 ml blik Eurol ATF Treat wordt aanbevolen voor gebruik in 8L tot 12L ATF-olie. Wanneer het voertuig ruw of niet op tijd schakelt, is het raadzaam dit additief toe te voegen aan de automatische transmissie.

Eurol ATF Treat is verdraagzaam met alle gangbare ATF oliën.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol ATF Treat betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802314-12x500ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie