Productafbeelding Eurol Engine Oil Treat Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Engine Oil Treat Doos 12x250ml

Eurol Engine Oil Treat

€ 100,13
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Engine Oil Treat is een additief ontwikkeld om een dikkere en sterkere smeerfilm te creëren tussen bewegende motordelen. Het product vermindert metaal-op-metaal contact in de motor door het gebruik van zorgvuldig geselecteerde synthetische basisoliën en geavanceerde additieven.

Eurol Engine Oil Treat verhoogt de oxidatiestabiliteit van de motorolie, zodat de motorolie niet oxideert bij extreem hoge temperaturen, en zo langer kan functioneren. Daarnaast geeft Eurol Engine Oil Treat een extra reinigend vermogen aan de olie.

Eurol Engine Oil Treat verlaagt de wrijving significant en verhoogt het vermogen resulterend in brandstofbesparing en lagere emissies.

Eurol Engine Oil Treat gebruikt de motorolie als dragervloeistof om bij de juiste motoronderdelen te komen. Een 250ml blik Eurol Engine Oil Treat wordt aanbevolen voor gebruik in 4L tot 6L motorolie Voeg het additief toe aan de warme motorolie. Zorg dat het maximale oliepeil niet overschreden wordt, door de oliepeilstok af te lezen. Laat de motor na het toevoegen van het additief 10 minuten stationair lopen om een goede menging in de olie te krijgen.

Eurol Engine Oil Treat is verdraagzaam met alle commercieel beschikbare oliën voor benzine- en dieselmotoren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol Engine Oil Treat betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802315-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie