Productafbeelding Eurol TBN Booster Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol TBN Booster Doos 12x250ml

Eurol TBN Booster

Prijs op aanvraag

€ 151,67
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol TBN Booster is een additief, ontwikkeld om de TBN te verhogen om daarmee langere olieverversingsintervallen te krijgen in regio's waar de brandstof veel zwavel bevat.

Eurol TBN Booster is verdraagzaam met alle commerciële motoroliën voor benzine- en dieselmotoren; Eurol TBN Booster is niet aanbevolen voor motoren die op gas lopen of uitgerust zijn met een roetfilter.

Eurol TBN Booster verlengt het olieverversingsinterval, doordat het extra alkaliniteit toevoegt aan de olie Alkaliniteit (TBN) is nodig om corrosieve zuren te neutraliseren; hoe meer zwavel er zich in de brandstof bevindt, des te meer corrosieve zuren er gevormd worden. Eurol TBN Booster verhoogt de alkaliniteitsreserve, zodat de olie wat dat aspect betreft langer mee kan.

Eurol TBN Booster is bij uitstek geschikt voor het gemengde wagenpark en kan gebruikt worden in oudere motoren voor transport en grondverzet die op hoogzwavelige brandstof lopen.

Een 250ml blik Eurol TBN Booster wordt aanbevolen voor gebruik in 4L tot 6L motorolie. Voeg het additief toe aan de warme motorolie. Zorg dat het maximale oliepeil niet overschreden wordt door de oliepeilstok af te lezen. Laat de motor na het toevoegen van het additief 10 minuten stationair lopen om een goede menging in de olie te bewerkstelligen.

Eurol TBN Booster neutraliseert meer zuren en draagt er toe bij dat verontreinigingen zich niet ophopen door langere olieverversingintervallen te creëren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol TBN Booster betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802316-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie