Productafbeelding Eurol Radiator Sealer Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Radiator Sealer Doos 12x250ml

Eurol Radiator Sealer

Prijs op aanvraag

€ 93,78
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Radiator Sealer is ontwikkeld om lekkages in het koelsysteem af te dichten en te voorkomen Eurol Radiator Sealer voorkomt niet alleen lekkages aan de cilinderkoppakking, waterpomp en radiateur, maar ook waar plastic tanks aan de radiator zijn bevestigd. Lekkages in het koelsysteem kunnen leiden tot oververhitting van motoronderdelen, met mogelijk ernstige schade tot gevolg.

Eurol Radiator Sealer stelt de reparatie van lekkende koelsystemen voor maanden (tot een jaar) uit voor alle motoren die door een water/glycolmengsel worden gekoeld, in personenauto's, motorfietsen, vrachtwagens en grondverzetmachines. Als het lek in het plastic gedeelte van het koelsysteem zit, dan is vervanging noodzakelijk.

Om het koelsysteem in goede conditie te houden kan Eurol Radiator Sealer ieder jaar worden toegevoegd, om lekkage en daaruit volgende milieubelasting te voorkomen.

Voor het gebruik van Eurol Radiator Sealer is het niet nodig het koelsysteem leeg te laten lopen of te spoelen; aangezien dit product gebruikt kan worden met alle soorten koelvloeistof.

Het 250ml blik Eurol Radiator Sealer is aanbevolen voor de reiniging van koelsystemen met een inhoud van 6L tot 12L koelvloeistof. Laat de motor, na toevoeging van Eurol Radiator Sealer, nog 10 minuten lopen om het product zich aan de oppervlakken te laten hechten. Laat de auto vervolgens een paar uur staan, om het product goed te laten inwerken.

Eurol Radiator Sealer werkt enkel bij kleine lekkages. Een Radiator Sealer zal niet werken bij grotere lekkages, hiervoor is reparatie of vervanging nodig.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of uw contactpersoon binnen Eurol.

Downloads:

E802317-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie