Productafbeelding Eurol Radiator Cleaner Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Radiator Cleaner Doos 12x250ml

Eurol Radiator Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 91,96
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Radiator Cleaner is een zuurvrije reiniger, ontwikkeld voor het reinigen van vervuilde oppervlakken in de radiator voorafgaand aan een koelvloeistofwissel.

Eurol Radiator Cleaner zorgt voor een actieve verwijdering van alle verontreinigingen die in een koelsysteem kunnen voorkomen, zoals afzettingen, olie, drab en vaste deeltjes. Door de grondige reiniging zal het koelsysteem weer zo efficient werken als nieuw met een optimale warmteoverdracht.

Eurol Radiator Cleaner is veilig voor alle radiatorcomponenten en reinigt de binnenkant van radiator grondig, zonder de metalen delen te corroderen.

Eurol Radiator Cleaner is verdraagzaam met alle componenten van het koelsysteem en met alle commercieel verkrijgbare koelvloeistoffen.

Eurol Radiator Cleaner wordt altijd aanbevolen voor gebruik voordat de koelvloeistof gewisseld wordt of het koelsysteem wordt gerepareerd, om het koelsysteem goed schoon te krijgen.

Een 250ml blik Eurol Radiator Sealer is aanbevolen voor de reiniging van koelsystemen met een inhoud van 6L tot 12L koelvloeistof. Giet de Radiator Cleaner in de radiator en rijd eerst 30 minuten, voordat het mengsel uit het koelsysteem gehaald kan worden (na eerst afgekoeld te zijn). Vervolgens dient het koelsysteem gespoeld te worden met water tot het water helder en vrij van verontreinigingen is, waarna het systeem gevuld kan worden met de aanbevolen koelvloeistof.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Radiator Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802318-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie