Productafbeelding Eurol Diesel Flow Improver Antifreeze Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel Flow Improver Antifreeze Doos 12x250ml

Eurol Diesel Flow Improver Antifreeze

Prijs op aanvraag

€ 128,56
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel Flow Improver is een additief om het vloeipunt van diesel te verlagen om stromingsproblemen tijdens winterse omstandigheden te voorkomen. Wanneer de temperatuur van diesel het troebelpunt bereikt, beginnen de paraffinen, die aanwezig zijn in diesel, waskristallen te vormen. Deze kristallen stromen mee met de brandstof en bedekken het brandstoffilter, wat resulteert in een verminderde brandstoftoevoer naar de motor.

Eurol Diesel Flow Improver is een uitstekende vloeiverbeteraar, die de opbouw van waskristallen beinvloedt bij lage temperaturen in zowel hoogzwavelige als laagzwavelige diesel. Hoogzwavelige diesel heeft andere koude vloei-eigenschappen dan zijn opvolger, laagzwavelige diesel. Diesel die niet geschikt is gemaakt voor lagere temperaturen benodigt de toevoeging van Eurol Diesel Flow Improver om de motor te blijven voorzien van voldoende brandstof. Eurol Diesel Flow Improver verlaagt de temperatuur waarbij de wassen gaan klonteren, waardoor u in de winter kunt blijven rijden. Eurol Diesel Flow Improver is zodanig samengesteld dat het volledig oplost in diesel, zolang het wordt toegevoegd voordat de diesel zijn troebelpunt heeft bereikt.

Een 250ml blik Eurol Diesel Flow Improver wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L brandstof De meeste brandstofproducenten voegen een minimale hoeveelheid van deze chemicaliën toe aan de brandstof om de benodigde bescherming te bieden tijdens de koudere maanden.

De hoeveelheid vloeiverbeteraar dat door de producent wordt toegevoegd aan de brandstof is afgestemd op het land waar de brandstof verkocht gaat worden. Wanneer u reist naar een land met een kouder klimaat, met een brandstof gekocht in een land met een warmer klimaat, kunnen eventuele problemen voorkomen worden door het gebruik van Eurol Diesel Flow Improver.

Downloads:

E802484-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie