Productafbeelding Eurol Diesel Performance Plus Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel Performance Plus Doos 12x250ml

Eurol Diesel Performance Plus

Prijs op aanvraag

€ 108,84
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel Performance Plus is geformuleerd voor gebruik in alle dieselmotoren. Eurol Diesel Performance Plus verhoogt het cetaangetal met maximaal 6 punten. Deze verbetering van het cetaangetal verbetert de brandbaarheid van de dieselbrandstof en de efficiëntie van dieselmotoren bij zowel warme als koude temperaturen.

Bij lagere temperaturen zal Eurol Diesel Performance Plus het opstarten van de motor vergemakkelijken omdat de diesel makkelijker wordt verbrand. Verbetert de responsiviteit van de motor.

Bij constante belasting zal Eurol Diesel Performance Plus het brandstofverbruik verlagen en de uitstoot reduceren door een meer complete en efficiëntere verbranding. Eurol Diesel Performance Plus kan worden gebruikt met atmosferische motoren of turbomotoren, evenals motoren met indirecte inspuiting, PD (Pumpe Düse) en common rail motoren.

Het 250 ml blik Eurol Diesel Performance Plus wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L brandstof Voeg Eurol Diesel Performance Plus toe aan de brandstoftank voor het tanken.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol Diesel No Smoke betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802490-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie