Productafbeelding Eurol Diesel No-Smoke Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel No-Smoke Doos 12x250ml

Eurol Diesel No-Smoke

Prijs op aanvraag

€ 99,83
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel No Smoke is ontwikkeld om zowel zwarte rook als witte rook van dieselmotoren te verminderen. Witte rook is het gevolg van de brandstof die wordt geïnjecteerd in de verbrandingskamer en niet goed verbrandt. De belangrijkste oorzaak van rook van een dieselmotor echter is een ophoping van koolafzetting in de motor, met zwarte rook als gevolg.

Eurol Diesel No Smoke verhelpt de meeste oorzaken van rook als gevolg van vuile injectoren, een vervuilde verbrandingskamer of zelfs een slecht functionerende turbo. Eurol Diesel No Smoke wordt aanbevolen om het roken van het voertuig significant te verminderen.

Eurol Diesel No Smoke reduceert niet alleen motor rook tot 95%, maar ook CO2-uitstoot, fijnstof en uitstoot van korte, schadelijke koolwaterstoffen. Ook levert Eurol Diesel No Smoke meer motorvermogen. Eurol Diesel No Smoke verbetert de respons van de motor en verlaagt het brandstofverbruik in oudere motoren. Het zal de motor soepeler laten lopen.

Blauwe rook ontstaat als gevolg van het verbranden van motorolie, Eurol Visco Oil Plus kan dit probleem verhelpen.

Het 250 ml blik Eurol Diesel No Smoke wordt aanbevolen voor gebruik in 35L tot 65L brandstof. U kunt altijd gebruik maken van Eurol Diesel No Smoke om de zwarte rookvorming uit de uitlaat te elimineren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol Diesel No Smoke betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802491-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie