Productafbeelding Eurol Diesel Injection Cleaner Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel Injection Cleaner Doos 12x250ml

Eurol Diesel Injection Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 102,79
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel Injection Cleaner bestaat uit geconcentreerde neerslag beperkende componenten die schadelijke afzettingen oplossen en verwijderen van de dieselinjectoren, zoals koolstof en gomafzettingen. Alle diesel injectoren krijgen na verloop van tijd last van koolaanslag. Uiteindelijk heeft dit invloed op het injectiepatroon en de verneveling, wat leidt tot een inefficiënte en onvolledige verbranding. De brandstofinjectoren kunnen verstopt raken en de auto kan meer brandstof verbruiken dan normaal. De auto voelt minder responsief aan en het aantal kilometerbereik zal dalen.

Eurol Diesel Injection Cleaner is speciaal ontwikkeld om vuile dieselinjectoren te reinigen en de algehele prestaties van de motor te verbeteren. Bijkomende voordelen zijn herstellen van verloren vermogen, verbetering van acceleratie, voorkomen van een moeilijk startende motor, verbetering van het stationair draaien, en het verminderen van de uitstoot door een meer volledige verbranding Eurol Diesel Injection Cleaner is geschikt voor alle dieselmotoren, met of zonder turbo.

Het 250 ml blik Eurol Diesel Injection Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L brandstof. Voeg Eurol Diesel Injection Cleaner toe aan de brandstoftank voor het tanken. Gebruik om de 2.500 km voor het meest optimale resultaat.

De symptomen die men aanwijst als gevolg van vuile injectoren zoals vermogenverlies, slecht draaiende motor, verhoogd brandstofverbruik en zwarte rook zijn echter vaak gerelateerd aan andere oorzaken dan vervuilde injectoren.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Diesel Injection Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802492-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie