Productafbeelding Eurol Diesel System Cleaner Doos 12x250ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel System Cleaner Doos 12x250ml

Eurol Diesel System Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 103,46
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel System Cleaner is een additief welke zorgvuldig is geformuleerd om afzettingen uit de verbrandingskamer, evenals uit de rest van het brandstofsysteem te verwijderen.

Eurol Diesel System Cleaner wordt aanbevolen wanneer u, door een mindere kwaliteit dieselbrandstof, een verhoogd brandstofverbruik waarneemt, teneinde de motor schoon en draaiende te houden.

Eurol Diesel System Cleaner wordt aanbevolen als een voorzorgsmaatregel tegen corrosie en condensatie in de brandstoftank. Een 250ml blik Eurol Diesel System Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L brandstof. Laat Eurol Diesel System Cleaner door het brandstofsysteem circuleren om een goede reiniging te bewerkstelligen. Voeg Eurol Diesel System Cleaner voor het tanken toe aan de brandstoftank.

Voor het beste resultaat is het aan te bevelen het additief in twee achtereenvolgende tankbeurten of elke 2.500 km te gebruiken. Bij stadsverkeer of veelvuldig filerijden kunnen kortere intervallen aangehouden worden.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Diesel System Cleaner betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802493-12x250ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie