Productafbeelding Eurol Diesel Clean Direct Doos 12x500ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel Clean Direct Doos 12x500ml

Eurol Diesel Clean Direct

Prijs op aanvraag

€ 157,24
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol Diesel Clean Direct is geformuleerd als een krachtig one shot additief om zwaar vervuilde dieselmotoren te reinigen. Het kan worden toegevoegd aan de diesel in de brandstoftank voor een geleidelijke reiniging of aan het brandstoffilter voor een direct effect. Eurol Diesel Clean Direct verwijdert vuil en afzettingen uit het gehele brandstofsysteem.

Eurol Diesel Clean Direct wordt aanbevolen wanneer u een moeilijk draaiende motor, ruw stationair draaiende motor, afslaan of vermogensverlies ervaart. De krachtige reiniging revitaliseert het gehele brandstofsysteem, waardoor de motor soepeler en efficiënter loopt.

Eurol Diesel Clean Direct verbetert niet alleen de brandstofefficiëntie, maar ook de prestaties bij hoge toeren. Een 500 ml blik Eurol Diesel Clean Direct is geschikt voor 35L tot 65L brandstof. Laat Eurol Diesel Clean Direct door het brandstofsysteem circuleren om een goede reiniging te krijgen.

Eurol Diesel Clean Direct kan worden toegevoegd aan een nieuw dieselfilter tijdens elke onderhoudsbeurt om het brandstofsysteem een one shot reiniging te geven. Als er additief overblijft in de fles na het vullen van het brandstoffilter, kan de rest worden toegevoegd aan uw tank.

Een bijkomend voordeel van het toevoegen van Eurol Diesel Clean Direct aan de brandstoftank is dat de brandstofmeter weer los kan komen na gebruik, wanneer deze vóór de behandeling vast zat.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van Eurol Diesel Clean Direct betreft opslag en houdbaarheid.

Downloads:

E802495-12x500ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie