Productafbeelding Eurol Diesel DPF Cleaner Doos 12x500ml
  • Productafbeelding Eurol Diesel DPF Cleaner Doos 12x500ml

Eurol Diesel DPF Cleaner

Prijs op aanvraag

€ 130,62
Inclusief belasting
Verpakking
Aantal
3 à 4 dagen

Eurol DPF Cleaner is ontworpen om een roetfilter makkelijker te regenereren wanneer deze meer vervuild is dan gebruikelijk.

Dieselmotoren zijn niet ontworpen voor korte trips of start-stop rijomstandigheden. Tijdens korte ritten komt een dieselmotor niet op temperatuur en wordt er meer roet gevormd tijdens de verbranding. Het verstoppen van het roetfilter is te wijten aan de kwaliteit van de brandstof, de kwaliteit van de motorolie en veel stadsverkeer. Een auto, welke is uitgerust met een roetfilter, is geprogrammeerd om het roetfilter te regenereren zodra de uitlaat de roetfilter regeneratietemperatuur heeft bereikt, ca 600 ° C.

Eurol DPF Cleaner voegt een katalysator aan de brandstof toe om deze temperatuur tot 400 °C te verlagen, waardoor het makkelijker wordt voor koolstofdeeltjes om te oxideren. Dit zal de tegendruk in de uitlaat verminderen, zodat de turbo sneller opspoelt en het brandstofverbruik afneemt.

Eurol DPF Cleaner wordt aanbevolen om te worden gebruikt wanneer het DPF-waarschuwingslampje brandt. Als er in dat geval niets gebeurt, zou het roetfilter mogelijk verwijderd moeten worden om volledig te worden schoongemaakt, of zelfs vervangen moeten worden, tegen hoge kosten.

De 500 ml verpakking Eurol DPF Cleaner is geschikt voor 35L tot 65L diesel. Na het toevoegen van Eurol DPF Cleaner aan de brandstof, dient u minimaal 50 km te rijden met uw voertuig. Gedurende deze rit moet het toerental regelmatig boven 2.500-3.000 RPM gehouden worden gedurende 30 seconden. Het toevoegen van Eurol DPF Cleaner aan de brandstoftank bij elke onderhoudsbeurt zal helpen het roetfilter te regenereren, onder alle rijomstandigheden.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking en neem bij vragen contact op met uw distributeur of met uw contactpersoon binnen Eurol. Raadpleeg het veiligheidsinformatieblad van de Eurol DPF Cleaner betreft opslag en houdbaarheid. Eurol DPF Cleaner is niet geschikt als uw voertuig is uitgerust met een CRT. Als er problemen optreden met CRT, ga dan naar de dichtstbijzijnde merkdealer.

Downloads:

E802497-12x500ml
2019-03-03

16 andere producten in dezelfde categorie